English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Okvir za upravljanje okolišem Drugog projekta tehnologijskoga razvoja (STP II) služi kao alat za postupke procjene utjecaja na okoliš potprojekata financiranih u sklopu STP II, sukladno procedurama Svjetske banke.
 

Priručnik za upravljanje Drugim projektom tehnologijskoga razvoja opisuje postupke upravljanja Projektom. Sukladno procedurama Svjetske banke dokument je na engleskome jeziku. Pripremila ga je Jedinica za provedbu ovog projekta u sklopu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Svjetska banka dala je 23. ožujka 2016. godine suglasnost na ovdje objavljenu inačicu ovog dokumenta.

 
22. svibnja 2013. potpisan je Ugovor o zajmu Drugi projekt tehnologijskog razvoja (STP II) čiji su korisnici Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja“ (UKF) te Poslovno-inovacijska agencija Republike Hrvatske (BICRO), kao i druge organizacije iz sektora istraživanja i inovacija, uključujući mala i srednja poduzeća uključena u aktivnosti istraživanja i inovacija i „start-up“ poduzeća temeljena na znanju, znanstvenici iz nacionalnih i stranih institucija za istraživanje i razvoj te uredi za prijenos tehnologije (UPT) hrvatskih sveučilišta i istraživačkih instituta