English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za ožujak 2017. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. travnja 2017. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za veljaču 2017. godine isplaćena zaposlenicima dana 10.ožujka 2017. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za siječanj 2017. godine isplaćena zaposlenicima dana 10. veljače 2017. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za prosinac 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. siječnja 2017. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za studeni 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. prosinca 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za listopad 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. studenoga 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za rujan 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. listopada 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za kolovoz 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. rujna 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za srpanj 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. kolovoza 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za lipanj 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. srpnja 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za svibanj 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 10. lipnja 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za travanj 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. svibnja 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 

Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za ožujak 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. travnja 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za veljaču 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. ožujka 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za siječanj 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 11. veljače 2016. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
Dokumenti
Izdvajamo
Aktualno