English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
U sklopu projekta Europske unije i Vijeća Europe "Regionalna potpora inkluzivnom obrazovanju" održana je II. godišnja regionalna konferencija "Inkluzivno obrazovanje u praksi" u Zagrebu 28. i 29. listopada 2014. godine u Hotelu International, u organizaciji Vijeća Europe i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
 
U sklopu projekta Europske unije i Vijeća Europe "Regionalna potpora inkluzivnom obrazovanju", u Zagrebu će u utorak, 28. listopada 2014. godine s početkom u 9:00 sati u Hotelu International biti otvorena dvodnevna Druga godišnja regionalna konferencija „Inkluzivno obrazovanje u praksi“ (Inclusive Education in Practice).
 
U svrhu provođenja zajedničkog projekta Europske unije i Vijeća Europe „Regionalna potpora inkluzivnom obrazovanju“, a u skladu s javnim pozivom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta osnovnim i srednjim školama za iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu, odabrano je sedam pilot škola, što uključuje tri osnovne škole, dvije gimnazije i dvije srednje strukovne škole
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske u Zajedničkom projektu Europske unije i Vijeća Europe ''Regionalna potpora inkluzivnom obrazovanju''.