English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta objavljuje podatke o broju slobodnih mjesta u srednjim školama nakon ljetnog upisnog roka
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donosi Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2013./2014.
 
Ministar je donio Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole za školsku godinu 2013./2014. Sastavni dio Odluke je Struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda srednjih škola.
 
S obzirom da se od sljedeće 2013./2014. školske godine kreće s e-upisima te će  kandidati upisivati obrazovne programe posredstvom mrežne stranice Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ), izrađena je Informativna brošura u kojoj su detaljno objašnjeni svi postupci u vezi s radnjama koje su nužne u postupku prijava i upisa u srednje škole.
 
15. veljače 2013.

Najčešće postavljana pitanja

Na temelju do sada zaprimljenih upita u svezi s izborom kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2013./2014., sačinjen je dokument NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA u kojem se mogu pronaći odgovori i koji mogu pomoći u otklanjanju eventualnih nedoumica vezanih uz tumačenje i provedbu elektroničkih prijava za upis kandidata u I. razred srednje škole u Republici Hrvatskoj
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta održalo je javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2013./2014. te zahvaljuje na svim pristiglim mišljenjima, primjedbama i prijedlozima kojima su oblikovali tekst Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2013./2014.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donosi Odluku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2013./2014. Ovom Odlukom utvrđuju se zajednički, posebni i dodatni elementi i kriteriji za izbor kandidata za upis u I. razred srednjih škola u Republici Hrvatskoj.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje izvješće o upisima u I. razrede srednjih škola nakon ljetnog upisnog roka.
 
Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta prema dospjelim izvješćima srednjih škola, Ureda državne uprave u županijama i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Zagreb objavljuje podatke o broju slobodnih mjesta u srednjim školama nakon ljetnog upisnog kruga.
 
Temeljem do sada zaprimljenih upita u svezi s izborom kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2012./2013., sačinjen je dokument NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA u kojem se mogu pronaći odgovori koji mogu pomoći u otklanjanju eventualnih nedoumica vezanih uz tumačenje i provedbu upisa u srednje škole
 
Ministar je donio Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole za školsku godinu 2012./2013. Sastavni dio Odluke je Struktura i opseg upisa učenika u I. razred srednjih škola po županijama
 
Ovom odlukom utvrđuju se zajednički, posebni i dodatni elementi i kriteriji za izbor kandidata za upis u I. razred srednjih škola u Republici Hrvatskoj.