English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Obavještavamo redovite studente koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dana 15. srpnja 2014. godine  izvršilo jednokratnu uplatu od 10.000,00 kuna (slovima: deset tisuća kuna) na žiroračun studenata koji su do 9. srpnja 2014. godine podnijeli prijavu za ostvarivanje stipendije.
 
Ovom se odlukom propisuju kriteriji za ostvarivanje stipendije za redovite studente koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije: u općinama Gunja i Drenovci te naselju Strošinci u općini Vrbanja.
 
Obavještavamo sve studente - korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta trenutno provodi godišnju provjeru statusa studenata u suradnji sa svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, a radi utvrđivanja prava na nastavak isplate državnih stipendija u akademskoj godini 2013./2014.
 
Obavještavamo studente dobitnike državne stipendije za 2013. godinu koji imaju već otvorene žiro račune u Privrednoj banci Zagreb d.d. da će Ministarstvo krajem sljedećeg tjedna dostaviti visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, ugovore o dodjeli državne stipendije za 2013. godinu. Stoga, molimo studente da provjere u navedenom terminu je li njihova referada zaprimila ugovore, te da žurno potpišu svoj primjerak ugovora o dodjeli državne stipendije.
 
Obavještavamo sve studente, korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta provodi tijekom listopada i studenoga 2012. godine, a u suradnji sa svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, godišnju provjeru statusa studenata radi utvrđivanja prava na nastavak isplate državnih stipendija u akademskoj godini 2012./2013.
 

Obavijest za korisnike državne stipendije

6. srpnja 2012.

Zbog učestalih upita, obavještavamo sve studente - korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta isplaćuje državne stipendije najkasnije do 25.-og u mjesecu za tekući mjesec (npr. stipendija za rujan bit će isplaćena najkasnije do 25. rujna).


Obavještavamo sve studente s navedenoga popisa da je Ministarstvo u suradnji s Privrednom bankom Zagreb otvorilo žiro račune svim dobitnicima državne stipendije. Najkasnije do 15. ožujka 2012. Ministarstvo će dostaviti svim visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, ugovore o dodjeli državne stipendije za 2012. godinu.