English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Državne stipendije za mjesece listopad i studeni 2015. uplaćene su 9. studenoga 2015. godine.
 
Rang-liste na temelju razmotrenih prigovora, ukupna i konačna lista dobitnika za svaku kategoriju državne stipendije na temelju rezultata Natječaja za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otpremilo je poštom ugovore o dodjeli državne stipendije visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, zaključno s danom 11. ožujka 2015. godine.
 
S obzirom na velik broj pristiglih upita u vezi s otvaranjem žiroračuna u Privrednoj banci Zagreb d.d., obavještavamo studente da nemaju obvezu dostavljanja podataka Ministarstvu o otvorenome žiroračunu.
 
Na temelju provedenoga Natječaja za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu.
 
Obavještavamo redovite studente koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dana 16. prosinca 2014. godine  izvršilo jednokratnu uplatu od 10.000,00 kuna (slovima: deset tisuća kuna) na žiroračun 104 studenta koji su do 30. studenoga 2014. godine podnijeli prijavu za ostvarivanje stipendije.