English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje dopunu liste dobitnika za svaku kategoriju državne stipendije na temelju naknadno prihvaćenih prigovora na prijedlog Povjerenstva za provedbu javnoga Natječaja za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (prema osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2016. godinu i Dopune Natječaja objavljenog 18. siječnja 2016. godine.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje listu kandidata za svaku kategoriju državne stipendije kojima je prihvaćen prigovor na temelju razmotrenih prigovora na privremene rezultate te ukupnu i konačnu listu dobitnika za svaku kategoriju državne stipendije na temelju privremenih rezultata Natječaja za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (prema osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2016. godinu i Dopune Natječaja objavljenog 18. siječnja 2016. godine te prihvaćenih prigovora.
 
Obavještavamo studente da nakon otvaranja žiroračuna nemaju obvezu dostavljanja podataka Ministarstvu o otvorenome žiroračunu.
 
Objava privremene rang-liste za svaku kategoriju državnih stipendija na temelju javnoga Natječaja za dodjelu državnih stipendija za 2016. godinu i Dopune Natječaja objavljenog 18. siječnja 2016. godine.
 
Državne stipendije starim korisnicima uplaćene su 18. ožujka 2016. za mjesec ožujak 2016. godine.
 
Državne stipendije starim korisnicima uplaćene su 29. veljače 2016. za mjesec veljaču 2016. godine.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo je novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju. Pravilnik je objavljen u Narodnim novinama, broj 134, 11. prosinca 2015. a stupio je na snagu 19. prosinca 2015. godine.