English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Ovom se odlukom propisuju kriteriji za ostvarivanje stipendije za redovite studente koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije: u općinama Gunja i Drenovci te naselju Strošinci u općini Vrbanja.
 
Obavještavamo redovite studente koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dana 15. srpnja 2014. godine  izvršilo jednokratnu uplatu od 10.000,00 kuna (slovima: deset tisuća kuna) na žiroračun studenata koji su do 9. srpnja 2014. godine podnijeli prijavu za ostvarivanje stipendije.
 
Obavještavamo sve studente - korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta trenutno provodi godišnju provjeru statusa studenata u suradnji sa svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, a radi utvrđivanja prava na nastavak isplate državnih stipendija u akademskoj godini 2013./2014.
 
Obavještavamo studente dobitnike državne stipendije za 2013. godinu koji imaju već otvorene žiro račune u Privrednoj banci Zagreb d.d. da će Ministarstvo krajem sljedećeg tjedna dostaviti visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, ugovore o dodjeli državne stipendije za 2013. godinu. Stoga, molimo studente da provjere u navedenom terminu je li njihova referada zaprimila ugovore, te da žurno potpišu svoj primjerak ugovora o dodjeli državne stipendije.
 
Obavještavamo sve studente, korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta provodi tijekom listopada i studenoga 2012. godine, a u suradnji sa svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, godišnju provjeru statusa studenata radi utvrđivanja prava na nastavak isplate državnih stipendija u akademskoj godini 2012./2013.
 

Obavijest za korisnike državne stipendije

6. srpnja 2012.

Zbog učestalih upita, obavještavamo sve studente - korisnike državne stipendije da Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta isplaćuje državne stipendije najkasnije do 25.-og u mjesecu za tekući mjesec (npr. stipendija za rujan bit će isplaćena najkasnije do 25. rujna).


Obavještavamo sve studente s navedenoga popisa da je Ministarstvo u suradnji s Privrednom bankom Zagreb otvorilo žiro račune svim dobitnicima državne stipendije. Najkasnije do 15. ožujka 2012. Ministarstvo će dostaviti svim visokim učilištima, odnosno studentskim referadama, ugovore o dodjeli državne stipendije za 2012. godinu.