English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je na javno savjetovanje Nacrt Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u biotehničkom, tehničkom, biomedicinskom i prirodnom području znanosti. Javno savjetovanje dostupno je na portalu e-Savjetovanja.

 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je na javno savjetovanje Nacrt Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa. Javno savjetovanje dostupno je na portalu e-Savjetovanja.
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje listu kandidata za svaku kategoriju državne stpendije kojima je prihvaćen prigovor na prijedlog Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017.
 
Objava rang-liste za svaku kategoriju državnih stipendija na temelju provedenoga javnog Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017. i Dopune Natječaja.
 
Državne stipendije za mjesec listopad i studeni uplaćene su starim korisnicima - 8. studenoga 2016. godine.
 
Sukladno prijedlogu Povjerenstva za provedbu javnoga Natječaja za dodjelu državnih stipendija ministar donosi dopunu Natječaja koja uključuje proširenje vremenskog obuhvata podataka koje Ministarstvo povlači iz evidencije Porezne uprave. Dopuna Natječaja ne utječe na postupak prijave studenata.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje važne obavijesti za studente.
 
Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju objavljen je 7. listopada 2016. u Narodnim novinama, broj 90/16, a stupio je na snagu 8. listopada 2016. godine.
 
Državne stipendije za mjesec rujan uplaćene su 19. rujna 2016. godine.
 
Državne stipendije za mjesec kolovoz uplaćene su 18. kolovoza 2016. godine.