English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu javne rasprave o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru organizira 23. ožujka 2017. od 14.00 do 16.00 sati Okrugli stol o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU, objavljuje poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti“ (Europski socijalni fond - Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. - 2020.).
 
Dana 21. ožujka s početkom u 10.30 sati u multimedijalnoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja održat će se svečano uručivanje ugovora o dodjeli sredstava na temelju natječaja „Program poticanja istraživačkih i razvojnih aktivnosti u području klimatskih promjena".
 
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora za 2017. godinu (sredstva iz Državnoga proračuna, sredstva od igara na sreću, fondova EU-a i ostalih javnih izvora).
 
U utorak, 21. veljače 2017. godine, s početkom u 9.30 sati u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održat će se svečanost potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za uspostavu i upravljanje Registrom Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira.
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske organizira seminar na temu „Priznavanje prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja" koji će se održati 26. i 27. siječnja 2017. godine.
 
Služba za programe i projekte EU Ministarstva znanosti i obrazovanja održat će informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja“ (Europski socijalni fond - Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. - 2020.).