English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Obavijest o otvorenom javnom savjetovanju o Nacrtu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u biotehničkom, tehničkom, biomedicinskom i prirodnom području znanosti

5. travnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u biotehničkom, tehničkom, biomedicinskom i prirodnom području znanosti. Javno savjetovanje otvoreno je 31. ožujka 2017. godine.

Cilj javnog savjetovanja je prikupiti primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti o Nacrtu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u biotehničkom, tehničkom, biomedicinskom i prirodnom području znanosti. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge vezane uz tekst Nacrta Pravilnika putem elektroničke aplikacije e-Savjetovanja.

Nacrt Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u biotehničkom, tehničkom, biomedicinskom i prirodnom području znanosti dostupan je na sljedećoj poveznici.