English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Najava: Projekt Educa-T, Seminar u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, 11. i 12. svibnja 2017. godine, Rijeka

11. i 12. svibnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nastavlja s organizacijom aktivnosti u sklopu projekta Educa-T, (Educa-T, Emphasis on developing and upgrading of competences for academic teaching), „Razvijanje i unaprjeđivanje kompetencija za poučavanje na visokim učilištima“. Nakon uvodne konferencije projekta i radionice na temu priznavanja prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja, sljedeća aktivnost je organizacija seminara na temu vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora.

Organizator seminara je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a održat će se 11. i 12. svibnja 2017. godine na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, Rijeka.

Seminar će biti prilika za razmjenu iskustava i dobre prakse između predstavnika hrvatskih visokih učilišta i međunarodnih stručnjaka. Ministarstvo je pozvalo nekoliko stranih stručnjaka koji će s hrvatskim stručnjacima podijeliti primjere dobre prakse na području vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora. Radni jezik seminara bit će engleski. Osvježenje i ručak za sudionike bit će osigurani iz sredstava projekta Educa-T, ali sudionici trebaju sami snositi troškove puta i smještaja. Broj sudionika je ograničen i dat ćemo prednost sudionicima koji se jave prvi. Prijavljeni sudionici bit će na vrijeme obaviješteni o dnevnome redu seminara.

Slijedom navedenoga, ovime vas pozivamo da se prijavite za sudjelovanje na poveznici: http://educa-t.hr/najava/seminar-na-temu-vrednovanja-ishoda-ucenja-i-edukaciju-edukatora/ te da informaciju o seminaru proslijedite svim zainteresiranim suradnicima i kolegama. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama ili objašnjenjima možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Educa-T.projekt@mzo.hr

Dokumenti
Izdvajamo
Aktualno
Educa-T.hr službena stranica projekta