English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Stipendije za hrvatske studente i specijalizante za sudjelovanje na ljetnim seminarima bugarskoga jezika, književnosti i kulture u 2017. godini

Rok: 5. svibnja 2017.

Veleposlanstvo Republike Bugarske u Zagrebu obavještava sve zainteresirane o natječaju za dodjelu stipendija za sudjelovanje na ljetnim seminarima bugarskoga jezika, književnosti i kulture za hrvatske studente i specijalizante kako slijedi:

  • Seminar Sveučilišta „Sveti Kliment Ohridski“ u Sofiji koji će se održati od 16. srpnja do 5. kolovoza 2017. godine – dva (2) mjesta (prijavni obrazac);
  • Seminar u organizaciji Sveučilišta „Sv. Ćiril i Metod“ u Velikom Trnovu, koji će se održati od 17. srpnja do 6. kolovoza 2017. godine - dva (2) mjesta (prijavni obrazac).

Stipendija obuhvaća:

1. troškove školarine,
2. troškove smještaja i prehrane,
3. obrazovni i kulturni program.

Pri odabiru kandidata prednost će imati kandidati koji studiraju na katedrama za bugarski jezik, književnost i kulturu.
Odgovarajući prijavni obrazac u privitku potrebno je ispuniti u elektroničkome obliku (Word formatu).

Tako ispunjen prijavni obrazac, motivacijsko pismo (na hrvatskome jeziku) te otisnut i ispunjen on-line obrazac (dostupan ovdje), potrebno je poslati na adresu:

Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Frankopanska ul. 26
10 000 Zagreb,
s naznakom „Za stipendije Republike Bugarske“
,

do zaključno 5. svibnja 2017. godine.

Upiti se šalju na e-mail adresu: bilaterala@mobilnost.hr.

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu Agenciji za mobilnost i programe Europske unije za prikupljanje i obradu njihovih osobnih podataka (koje su ustupili prijavom) u svrhu provedbe natječaja i suglasnost za korištenje podataka prilikom objave rezultata natječaja (ime i prezime) na mrežnoj stranici Agencije.

Dokumenti