English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Obavijest o pozivu za sudjelovanje na natječaju za stipendije koje dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj održive energije (ISEDC) u Moskvi u suradnji s UNESCO-om

Rok: 3. travnja 2017.

Organizator dodjeljuje 20 stipendija s ciljem poticanja izgradnje kapaciteta i razvoja ljudskih potencijala na području održivih i obnovljivih energija u zemljama u razvoju i u tranziciji. Program traje četiri tjedna, a održat će se od 2. do 27. listopada 2017. godine u Rusiji.

Uvjet za prijavu je napredno znanje engleskoga jezika na kojem će se održavati predavanja, završen dodiplomski studij iz prirodnih znanosti ili ekonomije te dobna granica do 35 godina starosti.

Molimo Vas da nam cjelokupnu dokumentaciju dostavite najkasnije do 3. travnja 2017. godine jer je samo Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO ovlašteno predložiti kandidata/kandidatkinju iz Republike Hrvatske. Nakon prijedloga Hrvatskog povjerenstva za UNESCO, a najkasnije do 17. travnja 2017. godine, stipendije dodjeljuje UNESCO u suradnji s Međunarodnim centrom za razvoj održive energije (ISEDC) u Moskvi.

U prilogu Vam dostavljamo detaljnije upute na engleskome i francuskome jeziku o uvjetima kandidature.

Dokumenti