English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Radni sastanak s predstavnicima OŠ „Milan Amruš“ Slavonski Brod

15. veljače 2017.

Pomoćnik ministra Momir Karin održao je radni sastanak s predstavnicima OŠ „Milan Amruš“ Slavonski Brod. Sastanku su nazočili ravnateljica škole gđa Mirjana Jakovčev i troje predstavnika roditelja.

Osnovna škola „Milan Amruš” jedina je škola u Brodsko-posavskoj županiji za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju. Na zajedničkom sastanku ravnateljica i predstavnici roditelja upoznali su predstavnike Ministarstva s teškim prostornim uvjetima u kojima se škola nalazi. Uoči ovog sastanka, Ministarstvo je kontaktiralo osnivača Grad Slavonski Brod. Gradonačelnik Mirko Duspara izvijestio je pomoćnika Karina da je Grad osigurao zemljište i pripremio projektnu dokumentaciju za izgradnju nove škole. Pomoćnik Karin istaknuo je kako će Ministarstvo razmotriti raspoložive mogućnosti kako bi se osigurao adekvatan prostor prilagođen za rad s djecom s teškoćama.

Ravnateljica škole i predstavnici roditelja zahvalili su na ovom prijemu te pozvali predstavnike Ministarstva da posjete školu. Obje strane izrazile su zadovoljstvo održanim sastankom i spremnošću na aktivan angažman svih dionika - osnivača, škole i Ministarstva.