English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Čestitka ministra Barišića - Upravni odbor Američke akademije za forenzične znanosti kao pridruženog člana primio Međunarodno društvo primijenjenih bioloških znanosti kojim predsjedava prof. dr. sc. Dragan Primorac

15. veljače 2017.

Poštovani prof. dr. sc. Dragan Primorac,

primio sam vijest da je Upravni odbor Američke akademije za forenzične znanosti u svoje redove kao pridruženog člana primio Međunarodno društvo primijenjenih bioloških znanosti (International Society for Applied Biological Sciences), kojim predsjedavate. Tim povodom upućujem Vam najiskrenije čestitke u ime Ministarstva znanosti i obrazovanja, kao i u svoje osobno ime.

Američka Akademija za forenzične znanosti najprestižnija je svjetska organizacija iz područja forenzičkih znanosti, a o značenju ove odluke najbolje govori podatak da je u 70 godina postojanja Američka akademija za forenzične znanosti svega dva puta odobrila ovakav status jednoj organizaciji.

Poštovani prof. dr. sc. Dragan Primorac, još jednom primite moje srdačne čestitke na uključivanju Međunarodnoga društva primijenjenih bioloških znanosti u ovu važnu i uglednu svjetsku organizaciju kao i želje za daljnjim uspješnim radom i vrijednim postignućima.

Uz izraze osobitoga poštovanja

prof. dr. sc. Pavo Barišić,
ministar znanosti i obrazovanja

Dokumenti