English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi

 

Sustav obrazovanja u Republici Hrvatskoj sastoji se od:

    • Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja
    • osnovnog obrazovanja
    • srednjeg obrazovanja
    • visokog obrazovanja 
 

Natječaj „The Diana Award"

Rok: 17. ožujka 2017.

Nagrada „The Diana Award“ dodjeljuje se u čast Diane, princeze od Walesa i njezina uvjerenja da mladi mogu mijenjati svijet.

Za nagradu se mogu prijaviti mlade osobe u dobi od 9 do 18 godina, koji su aktivni u prikupljanju sredstava i volontiranju te koji, poput princeze Diane, nesebično unose pozitivne promjene u živote drugih i time na svoj način pridonose boljitku svijeta.

Od 1999. godine više od 47.000 mladih primilo je nagradu za izvanredan doprinos u svojim zajednicama diljem svijeta, uz potporu Njegova Kraljevskog Visočanstva princa Williama i Njegova Kraljevskog Visočanstva princa Harryja.

Budući da se ove godine obilježava dvadeseta obljetnica princezine smrti, dodijelit će se i posebna nagrada, Legacy Award, koja će naglasiti postignuća dvadesetero mladih iz cijelog svijeta koji su nesebično pridonijeli mijenjanju života drugih ljudi.

Primatelji Legacy Awarda bit će predvodnici, vizionari i uzori za nadahnuće i pokretanje mladih naraštaja u služenju zajednici i unošenju pozitivnih promjena u svijetu, kao što je to bila princeza Diana. Nagrada će dobitnicima biti svečano uručena na dodjeli koja će se održati u Londonu (UK) te će uz to dobiti pristup jedinstvenom programu usavršavanja koji će im pružiti priliku za ojačavanje vještina u četiri ključna područja: vođenje, razvoj zajednice, društveno poduzetništvo i tehnologija za boljitak.

Detaljnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici http://diana-award.org.uk/ ili se možete obratiti izravno elektroničkom poštom na adrese awards-info@diana-award.org.uk i daniel.gothard@diana-award.org.uk.

Za obje nagrade rok za podnošenje prijava je 17. ožujka 2017. godine, a prijave se podnose izravno na stranici http://diana-award.org.uk/nomination-centre/.

Dokumenti