English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika u 2017. godini

Rok: 6. ožujka 2017.

Na temelju Programa suradnje između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Ministarstva ljudskih resursa Mađarske u područjima obrazovanja i znanosti za razdoblje 2014. - 2017., Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za:

• ljetne tečajeve mađarskoga jezika u 2017. godini (od 2 do 4 tjedna).

Detaljne informacije o stipendiji te o postupku prijave dostupne su u dokumentu u prilogu natječaja te na mrežnim stranicama organizacije Tempus Public Foundation.

Svi zainteresirani kandidati moraju izvršiti on-line prijavu na mrežnoj stranici organizacije Tempus Public Foundation do 6. ožujka 2017. do 23.00 sata te u istom roku Agenciji za mobilnost poštom dostaviti:

  • 1 primjerak cjelokupne odgovarajuće dokumentacije navedene u tekstu natječaja (uključuje i mađarski prijavni obrazac) na hrvatskome ili engleskome jeziku (osim dokaza o znanju mađarskoga jezika, koji može biti i na mađarskome jeziku) prema vrsti stipendije. Nije obvezno dostavljati originalne dokumente, moguće je dostaviti i preslike;
  • 1 originalan primjerak prijavnog on-line obrasca Agencije za mobilnost dostupnog na:  http://www.mobilnost.hr/prijava_za_stipendiju/
    Obrazac je prvo potrebno ispuniti i podnijeti on-line na navedenoj poveznici te ga zatim otisnuti, potpisati i poslati originalan primjerak Agenciji za mobilnost i programe EU-a.

Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na sljedeću adresu:

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska ulica 26, 10 000 Zagreb,
uz naznaku: „Za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve“.

Korisne upute za pripremu dokumentacije možete pronaći ovdje.

Upiti se šalju na e-mail adresu: bilaterala@mobilnost.hr

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu Agenciji za mobilnost i programe Europske unije za prikupljanje i obradu njihovih osobnih podataka (koje su ustupili prijavom) u svrhu provedbe natječaja i suglasnost za korištenje podataka prilikom objave rezultata natječaja (ime i prezime) na mrežnoj stranici Agencije.

Summer courses - Application Guidelines
List of summer course organizer institutions and course descriptions