English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Stipendije američkog udruženja holokaust organizacija (AHO) i Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država za poučavanje o holokaustu za nastavnike u srednjim školama i učitelje 7. i 8. razreda u osnovnim školama u Republici Hrvatskoj za 2017. godinu

Rok: 28. veljače 2017.

Udruženje holokaust organizacija - Association of Holocaust Organizations (AHO) u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država i Ministarstvom znanosti i obrazovanja omogućuje Republici Hrvatskoj četiri (4) stipendije za nastavnike društvenih predmeta ili književnosti u srednjim školama i učitelje 7. i 8. razreda u osnovnim školama.

Za prijavu na natječaj potrebna je visoka razina znanja engleskoga jezika u govoru i pismu.

Ljetna škola - program edukacije o holokaustu održat će se od 25. do 29. lipnja 2017. godine u New Yorku na Jewish Foundation for the Righteous Institute/Columbia University (NY) i od 16. do 22. srpnja 2017. godine na Keene State College u New Hampshireu (NH).

Budući da se ljetna škola održava isključivo na engleskome jeziku, provjerit će se razina znanja engleskoga jezika kandidata koji zadovoljavaju uvjete natječaja te su uz prijavni obrazac kandidati dužni priložiti i motivacijsko pismo na engleskome jeziku.

Kandidati koji su već koristili navedenu stipendiju ne mogu se prijaviti na ovaj natječaj.

Putne troškove snosit će Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, a troškove boravka, smještaja i edukacije snosit će američko Udruženje holokaust organizacija.

Ispunjeni prijavni obrazac s potpisom ravnatelja i pečatom škole te motivacijsko pismo na engleskome jeziku zaključno s 28. veljače 2017. godine kandidati dostavljaju

u elektroničkome obliku
na e-mail adresu: snjezana.banek@mzos.hr 
s naznakom „Za stipendije za poučavanje o holokaustu, AHO 2017.“

ili

poštom na adresu:
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Donje Svetice 38
10 000 Zagreb
„Za stipendije za poučavanje o holokaustu, AHO 2017.“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja priznat će kao pravodobno pristigle prijave one koje su poslane zaključno 28. veljače 2017. godine.

Sve pošiljke s kasnijim datumom slanja ili pečata pošte smatrat će se zakašnjelima te, kao i nepotpuno dostavljena dokumentacija, neće biti uzete u obzir.

Dokumenti