English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Najava: Projekt Educa-T, Seminar u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske 26. i 27. siječnja 2017. godine

26. i 27. siječnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske provodi projekt Educa-T, (Educa-T, Emphasis on developing and upgrading of competences for academic teaching), „Razvijanje i unaprjeđivanje kompetencija za poučavanje na visokim učilištima“. Nakon uvodne konferencije projekta Educa-T, koja je održana 22. i 23. rujna 2016. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, sljedeća aktivnost projekta Educa-T je organizacija seminara na temu „Priznavanje prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja“.

Organizator seminara je Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, a seminar će se održati 26. i 27. siječnja 2017. godine.

Seminar će biti prilika za razmjenu iskustava i dobre prakse između predstavnika hrvatskih visokih učilišta i međunarodnih stručnjaka.  Ministarstvo je pozvalo nekoliko inozemnih stručnjaka koji će s hrvatskim stručnjacima podijeliti primjere dobre prakse na području priznavanja prethodnog učenja, e-učenja te upotrebe digitalnih tehnologija u visokom obrazovanju.

Slijedom navedenoga pozivamo Vas da nam svoje prijave za sudjelovanje na seminaru pošaljete na adresu elektroničke pošte: Educa-T.projekt@mzos.hr. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama ili pojašnjenjima možete se obratiti na istu adresu elektroničke pošte. Radni jezik seminara bit će engleski, a broj sudionika na seminaru je ograničen. Prijavljeni sudionici bit će na vrijeme obaviješteni o dnevnom redu i mjestu događanja seminara.

Dokumenti
Izdvajamo
Aktualno
Educa-T.hr službena stranica projekta