English Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Javna rasprava o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Prijedloga Zakona o prijenosu osnivačkih prava nad Sveučilištem Sjever na Republiku Hrvatsku

19. veljače 2015.

Cilj i svrha javne rasprave je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženom Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Prijedloga Zakona o prijenosu osnivačkih prava nad Sveučilištem Sjever na Republiku Hrvatsku.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge na pojedine dijelove predložene u Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Prijedloga Zakona o prijenosu osnivačkih prava nad Sveučilištem Sjever na Republiku Hrvatsku, putem obrasca sudjelovanja u internetskom savjetovanju. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu, neće biti uzete u razmatranje.

Prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: visokoobrazovanje@mzos.hr.

Po završetku procesa internetskog savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.

Za dodatne upite u svezi s postupkom internetskog savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: visokoobrazovanje@mzos.hr.

Kako bi se najširem krugu zainteresiranih u Republici Hrvatskoj omogućio neposredan uvid i davanje mišljenja, primjedaba i prijedloga, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta o sadržaju iskaza otvara javno savjetovanje u trajanju od 30 dana.

Prijedlozi i primjedbe mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: visokoobrazovanje@mzos.hr.

Dokumenti