English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Otvorena je javna rasprava o Nacrtu prijedloga Pravilnika o obveznim udžbenicima i pripadajućim dopunskim nastavnim sredstvima za osnovnu i srednju školu

26. travnja 2013.

Pravilnikom o obveznim udžbenicima i pripadajućim dopunskim nastavnim sredstvima za osnovnu i srednju školu propisuje se koji se udžbenici i pripadajuća dopunska nastavna sredstva smatraju obveznima za uporabu u nastavnom i odgojno-obrazovnom radu u osnovnoj i srednjoj školi i služe za realizaciju nacionalnoga i predmetnoga kurikuluma odnosno nastavnoga plana i programa te za samostalno učenje kod kuće.

Cilj javne rasprave je dobiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu prijedloga Pravilnika o obveznim udžbenicima i pripadajućim dopunskim nastavnim sredstvima za osnovnu i srednju školu te donijeti konačan tekst Pravilnika.
 
Javna rasprava je otvorena od 26. travnja do 10. svibnja 2013. godine.
 
Pozivaju se svi zainteresirani da svoje prijedloge i eventualne primjedbe na Nacrt prijedloga Pravilnika, uz jasna obrazloženja, dostave na za to predviđenom obrascu koji možete preuzeti OVDJE.
 
Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženome obrascu, neće se razmatrati.

Sve primjedbe i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-obvezni-udzbenici@mzos.hr

Nakon završetka savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljani na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja o prihvaćanju ili neprihvaćanju.
 
Za dodatne upite vezano za postupak savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-obvezni-udzbenici@mzos.hr

Dokumenti