English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi

 

Sustav obrazovanja u Republici Hrvatskoj sastoji se od:

    • Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja
    • osnovnog obrazovanja
    • srednjeg obrazovanja
    • visokog obrazovanja 
 

Sažetak obrazloženja o provedenom postupku savjetovanja o Nacrtu prijedloga Pravilnika o provođenju pripremne i dopunske nastave za učenike koji ne znaju ili nedostatno znaju hrvatski jezik i nastave materinskog jezika i kulture države podrijetla učenika

17. siječnja 2013.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta završilo je javnu raspravu - savjetovanje pisanim putem, o Nacrtu prijedloga Pravilnika o provođenju pripremne i dopunske nastave za učenike koji ne znaju ili nedostatno znaju hrvatski jezik i nastave materinskog jezika i kulture države podrijetla učenika koja je trajala od 4. prosinca do 20. prosinca 2012. godine.

Nakon završene javne rasprave Ministarstvo je razmotrilo pristigla mišljenja, primjedbe i prijedloge od kojih je određeni dio ugrađen u Pravilnik o provođenju pripremne i dopunske nastave za učenike koji ne znaju ili nedostatno znaju hrvatski jezik i nastave materinskog jezika i kulture države podrijetla učenika. S tim u vezi, izrađen je i Sažetak obrazloženja o provedenom postupku savjetovanja.

Dokumenti