English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Ministar Jovanović bodrio "kauboje" na Europskom rukometnom prvenstvu u Beogradu

30. siječnja 2012.

Izaslanstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na čelu s ministrom dr. sc. Željkom Jovanovićem i pomoćnikom za sport g. Petrom Skansijem prisustvovalo je polufinalnoj utakmici Europskog rukometnog prvenstva između Srbije i Hrvatske , koja se odigrala 27. siječnja 2012. godine kao i finalnim utakmicama između reprezentacija Hrvatske i Španjolske te Srbije i Danske koje su odigrane 29. siječnja 2012. u Beogradu.

Tom prigodom ministar Jovanović čestitao je "kaubojima" na osvojenoj bronci. "Čestitam hrvatskim rukometašima na izvanrednom rezultatu i na srčanosti koju su pokazali na terenu. Na najbolji način su prezentirali hrvatski sport i našu domovinu."

Ministar Jovanović čestitao je i organizatorima prvenstva na odlično pripremljenom i odrađenom rukometnom spektaklu, kojeg nije mogao pokvariti ni pokušaj napada manje skupine domaćih  huligana na hrvatske navijače.

Tijekom dvodnevnog posjeta Beogradu ministar Jovanović susreo se i sa srpskom ministricom omladine i sporta gospođom Snežanom Samardžić Marković.