English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Najava: Dodjela nagrada najuspješnijim učenicima u projektu "Mi djeca sagradit ćemo grad s najvećom ulicom radosti"

17. prosinca 2011.

U subotu, 17. prosinca 2011., u Znanstveno-kulturnom centru "Milutin Milanković" u Dalju održat će se svečana dodjela nagrada najuspješnijim učenicima u sklopu završnice projekta pod nazivom "Mi djeca sagradit ćemo grad s najvećom ulicom radosti" koji je ove godine posvećen 100. obljetnici rođenja velikog pjesnika Grigora Viteza.

Najuspješnijim učenicima bit će uručene vrijedne nagrade i priznanja, a svim školama zahvalnice za podršku i uspješnu suradnju u već tradicionalnom projektu "Djeca zajedno".

Uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, Udruga ANKH iz Osijeka već šestu godinu uspješno provodi projekt "Djeca zajedno", promičući zajedništvo i suradnju učenika u izvannastavnim aktivnostima u tridesetak osnovnih i srednjih škola gdje se nastava izvodi na hrvatskom i  jezicima nacionalnih manjina.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Misija OESS-a u Republici Hrvatskoj pokrenuli su još 2006. godine projekt likovnoga i literarnoga natjecanja učenika osnovnih škola u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji pod nazivom "Djeca zajedno".