English
AAA
Mogućnost pristupa RSS   Mapa weba Korisni linkovi
 

Natječaj za bespovratna sredstva IPA fonda "Daljnji razvoj i provedba hrvatskog kvalifikacijskog okvira"

Rok: 7. studenoga 2011.
U okviru 4. komponente IPA programa Razvoj ljudskih potencijala objavljen je i natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava (grant-shema) iz nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa: "Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira“ Europeaid/131254/M/ACT/HR, pod prioritetom 3, mjera 3.1, operacija 3.1.6.Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.
 
Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 7. studenoga 2011. – svi projekti prijavljuju se na engleskome jeziku.
 
Potpore su namijenjene projektima koji će pružiti podršku razvoju i provedbi Hrvatskog kvalifikacijskog okvira te cjeloživotnog učenja u skladu s općim odredbama HKO-a  kroz razvoj kvalifikacija u općem i visokom obrazovanju, kurikuluma/studijskih programa temeljenih na ishodima učenja, inovativnih metoda poučavanja i razvoj instrumenata vrednovanja/osiguravanja kvalitete.
 
Sve informacije o natječaju (raspoloživa sredstva, cilj, ciljne skupine, potencijalni prijavitelji i partneri, indikativne aktivnosti, način prijave, evaluacijski postupak, odabir prijava itd.) možete pronaći na stranicama provedbenoga tijela sektora obrazovanja – Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa (AVETAE DEFCO) unutar  Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
 
Na stranicama AVETAE DEFCO uskoro će biti objavljeni i datumi informativnih dana/radionica vezanih uz ovaj natječaj. Radionice će biti dostupne u svim regionalnim središtima i pružit će detaljne informacije o ciljevima i prioritetima natječaja te formalnim procedurama za prijavu projektnih prijedloga.
 
Također će na istim stranicama biti objavljen neslužbeni prijevod Uputa za prijavitelje na hrvatskom jeziku.